Η πραγματική Apstage

Το μεγαλύτερο επίτευγμά μας είναι το όνομα της Apstage το οποίο εμπιστεύονται μεταξύ άλλων καθημερινά αναγνωρισμένες εταιρείες απ’ όλο τον κόσμο. Το να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να ηγούμαστε στον κλάδο μας είναι ο στόχος μας μέσω μιας ακατάπαυστης προσπάθειας για βελτίωση.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό μας, καθώς και έναν κατάλογο παγκοσμίου κλάσης πελατών, ξεχωρίζουμε στην κορυφή του κλάδο των εκθεσιακών κατασκευών. Επεκτεινόμαστε συνεχώς, μέσω επενδύσεων στην τεχνολογία, στη γνώση και τις δεξιότητες. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε διευρύνει τις υπηρεσίες μας στα πλαίσια μιας προσπάθειας να παρέχουμε πραγματικές ολοκληρωμένες turn-key λύσεις στους πελάτες μας, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων εφαρμοσμένης επικοινωνίας και προβολής.

Προγραμματισμός – Σχεδιασμός – Κατασκευή

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού και προγραμματισμού, ενώ κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε βάσει διεθνών προδιαγραφών και προκαθορισμένων χαρακτηριστικών. Συγχρόνως, εξελίσσουμε διαρκώς τις δυνατότητες μας και τη δυναμικότητα της παραγωγή μας, με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, όπως σχεδιαστές, μηχανικοί, τεχνικοί και έμπειροι χειριστές μηχανημάτων.

Μια στάση. Apstage.

Η «δύναμη» μας σαν One-Stop-Shop είναι η σύνδεση και το ταίριασμα της υψηλής και παγκοσμίου κλάσης αισθητικής, με την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα των χώρων και των κατασκευών που διαχειριζόμαστε. Αυτό κάνουμε με συνέπεια από το 1997.

Δείτε τις υπηρεσίες μας