Από την ιδέα στην πράξη

Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας και ανταποκρινόμαστε άριστα κάτω και από τις σκληρότερες συνθήκες. Απόδειξη είναι τα έργα μας και η αφοσίωση των πελάτων μας.

Εκθεσιακά Περίπτερα

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε λύσεις που προσφέρουν πολυδιάστατες εμπειρίες στους επισκέπτες, ενώ τα ονόματα που μας εμπιστεύονται κατ’ επανάληψη και σταθερά, αποδεικνύουν την ηγετική θέση μας στην αγορά.

Εταιρικά Stands

Τα εταιρικά stands και οι ειδικές κατασκευές για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών, αποτελούν τον κύριο άξονα της παραγωγής μας. Πρωτότυπος σχεδιασμός, λειτουργικότητα και ποιότητα στην κατασκευή.

Εφαρμογές Εσωτ. Χώρων

Μεταμορφώνουμε το χώρο σας με σκοπό να υπηρετεί τις δράσεις σας και τις ανάγκες σας και ταυτόχρονα να επικοινωνεί κάθε πλευρά της παρουσίας σας, με πρωτοτυπία και ευφυία στον σχεδιασμό και την εφαρμογή. Είτε πρόκειται για χώρους λιανικού εμπορίου, γραφεία, βιτρίνες, showrooms ή άλλο εσωτερικό χώρο, μελετούμε και δημιουργούμε ιδιαίτερες και μοναδικές προτάσεις.

Εταιρικές Παρουσιάσεις

Οργάνωση Events, Θεματικά Σκηνικά, Εταιρικές Παρουσιάσεις, Συστήματα Truss, Σκηνικά, Εξοπλισμός AV. Είναι η δουλειά μας και είμαστε πάντα πρόθυμοι να προσθέσουμε πραγματική αξία στην προσπάθεια σας.

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Εκτυπώσεις υψηλής πιστότητας που αναδεικνύουν και δημιουργούν περιβάλλοντα, “μεταφέροντας” τον επισκέπτη όπου εσείς επιλέξετε. Με inhouse παραγωγή, στην Apstage χρησιμοποιούμε μεγάλη γκάμα υλικών και σχεδόν σε όποια επιφάνεια επιθυμούμε. Είναι ο πλέον αποδοτικός τρόπος μετάδοσης μηνυμάτων και είναι αναγκαία συνθήκη για την σωστή προβολή σας.

Χώροι Τέχνης - Μουσεία

Αναλαμβάνουμε έργα υψηλών απαιτήσεων όπως η κατασκευή και η διαμόρφωση χώρων τέχνης, μουσείων ή το στήσιμο θεματικών και επετειακών εκθέσεων. Δημιουργούμε τις συνθήκες ώστε με την συμβολή των εσωτερικών τμημάτων σχεδίασης και παραγωγής, να ανταποκριθούμε στην έγκαιρη και άρτια παράδοση του έργου.

Τους γνωρίζετε;

Είμαστε περήφανοι για την μακρόχρονη συνεργασία μας μαζί τους